6 | munaa |
3 dl | sokeria |
1,5 dl | vettä |
4,5 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
-
Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (Ø 28 cm).
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi, paksuksi vaahdoksi.
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää se muna-sokerivaahtoon vähitellen samalla voimakkaasti vatkaten.
Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää ne siivilän läpi vaahdon joukkoon varovasti nostellen.
Kaada taikina vuokaan. Paista uunin ala-/keskitasolla 1 H tai kunnes kypsä. - Täytteet:
- 4 dl vispattua hylakermaa
- 4 puolikasta säilykepersikkaa kuutioina
- 2 kpl tuore Kiiwiä kuutoina
- 1 prk ananasmurskaa
- sokeria oman maun mukaan
Koristelu:
Ananasrenkaita, kiiwiä, säilykemandariinia, viinirypäleitä
Kiille:
2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri kiehuvaan veteen ja keitä kunnes liemi on kirkasta. Jäähdytä hetki ja levitä tai sivele lientä hedelmien päälle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti