Hedelmätäytekakku 20 Hlö


Sienikakkupohja
4 munaa
2  dl sokeria
1 dl vettä
3,5  dl vehnäjauhoja
1,5  tl leivinjauhetta  
1 dl kiehuvaa vettä
  • Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (Ø 24 cm).
    Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi, paksuksi vaahdoksi.
    Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää se muna-sokerivaahtoon vähitellen samalla voimakkaasti vatkaten.
    Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää ne siivilän läpi vaahdon joukkoon varovasti nostellen.
    Kaada taikina vuokaan. Paista uunin ala-/keskitasolla 1 H tai kunnes kypsä.
  • Täytteet:   
  •  2 dl vispattua hylakermaa
  • 4 puolikasta säilykepersikkaa kuutioina
  • 1 kpl tuore Kiiwiä kuutoina
  • 1 prk ananasmurskaa
  • sokeria oman maun mukaan

Koristelu:
 Ananasrenkaita, kiiwiä, säilykemandariinia, viinirypäleitä

Kiille:
2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria
  Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri kiehuvaan veteen ja keitä kunnes liemi on kirkasta. Jäähdytä hetki ja levitä tai sivele lientä hedelmien päälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti