Tarina Paprikasta


 Olin aiemmin ravintolakokkina ja sain kunnian osallistua valtakunnallisen ketjuravintolan ruokalistan suunnittelutyöryhmään. Käytän tuoretta paprikaa ruoan mausteena lähes päivittäin
ja joka kerta kun aloitan paprikan pilkkomisen palautuu mieleeni ruokalista työryhmä ja hilpeä Jyrki Sukula joka oli vastuusuunnittelija. Hän halusi ehdottomasti näyttää meille ( 4 ravintolapäällikköä ja 4 keittiömesua ) miten paprika pilkotaan oikeaoppisesti.
Tässä teillekin vielä kuvallinen ohje, ihan jos tuntuu ettei tiedä kuinka se paprika nyt pilkotaan.
Ruokalista loppujen lopuksi tosiaan onnistui ja fiilis oli mahtava kun itse kehitellyt  ruoka-annokset olivat painotuoreena ruokalistalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti